Projectontwikkeling

6 woningen Spoorstraat te Best
Plan hoek Zandweg

6 woningen Spoorstraat te Best

Een zestal woningen in het centrum van Best is een project dat wij in eigen projectontwikkeling realiseren. In april 2009 is de uitvoering van het project gestart.
Er zijn nog enkele kavels beschikbaar!

De projectontwikkeling is gebaseerd op basis van inspraak van de nieuwe kopers. U kunt zelf beslissen over de betreffende indeling en installaties van uw nieuwe woning.

Meer informatie bij Ed Willems Makelaardij en bij Best Intermediair.

6 Schitterende, grote moderne halfvrijstaande woningen met garage en achterom, in het centrum van Best aan de Spoorstraat, tegenover de Molenstraat, vrij uitzicht
gegarandeerd!

Indeling
Begane grond: overdekte entree; hal met garderobe; toilet; L-vormige woonkamer 54 m²; grote eetkeuken met Siematic inrichting naar keuze en met schuifpui; bijkeuken; garage 20 m² met toegang naar de tuin.
1e Verdieping: overloop; separaat toilet; ingebouwde kast; 2 hele grote slaapkamers (resp. 21 en 19 m²); badkamer met ligbad, separate douche en 2 wastafels.
2e Verdieping: 2 fl inke slaapkamers van 12 en 10 m² (géén schuine wanden!); dakterras aan de voorzijde; berging 8 m² waarin c.v.-installatie en aansluitingen wasmachine en droger.

Plan hoek Zandweg

Bij aannemersbedrijf Gebroeders Koppen zijn we momenteel bezig om plannen uit te werken voor de hoek van de Zandweg (Industrieterrein 't Zand) in Best. De bedoeling is om hier een bedrijfsgebouw met kantoren en bedrijfshallen te realiseren. Met zicht vanuit de Willem de Zwijgerweg vormt dit toekomstige gebouw een verdere verbetering van het industrieterrein.

Dit plan wordt momenteel verder uitgewerkt. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen met het volgende telefoonnummer: 0499 - 37 29 95.
U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier op de website.

         

Aannemersbedrijf Gebroeders Koppen 2007 Alle rechten voorbehouden
Deze website is ontwikkeld en wordt gehost door YolkNet Internetservices